KATEGORIER

Gode råd


MENUSIDER ALFABETISK
 
Forside > Gode råd

 

Når du skal leje festlokaler

 
Hits:1589
Indrykket:2011-06-19
Gode råd

  
 
Der er nogle ting, der er vigtig af have styr på når du skal ud og leje festlokaler.

Lav altid en skriftlig aftale
Mundtlige aftaler er ligeså bindende som skriftlige aftaler, men de er svære at bevise. Sørg derfor altid for at aftaler er på skrift. Der kan nemt opstå strid om, hvad man egentlig har aftalt. Dette undgås ved, at aftalen foreligger på skrift.

Du bør sikre dig, at eventuelle ændringer af aftalen også bliver skrevet ned, hvis der er tale om ændringer af betydning.

Hvad dækker prisen
Du skal være sikker på hvad du får for pengene inden du skriver under på noget. Hvilke selskabslokaler er til rådighed på dagen, og hvad koster det. Hvad koster ekstra og hvor meget?. F.eks. hvis der sker skader, du har brug for at leje lokalerne en ekstra dag osv. Hvad koster andre særlige ønsker, barpersonale, ild i kaminen mv. Sørg for at menuen er nøje beskrevet. Sikre dig at du får den samlede pris med alt inklusive.

Betaling
Sørg for at der er enighed om betaling af depositum, samt hvornår og hvordan du skal betale for det endelige festarrangement. Det bør fremgå af jeres skriftlige aftale.

Hvad koster det hvis festen trækker ud
Alle gode fester kan trække ud, og det kan derfor være en god ide, at du allerede inden festen har afklaret, hvorvidt det er muligt at blive i længere tid end aftalt, og hvad det i så fald koster.

Ekstrabestillinger
Hvis der i prisen er et bestemt antal drikkevarer, så sørg for at aftale hvad det koster, hvis der skal ekstra til.

Ved afbestilling
Det kan være, at du bliver nødt til at afbestille dit festarrangement. Sørg for at det er aftalt hvad det koster.

Forsikringer
Det bør fremgå af den skriftlige aftale, hvordan evt. skader afregnes og betales for. Afklar evt. forinden med dit forsikringsselskab, hvilke skader de dækker.

Klager
Skulle der gå noget galt, har du mulighed for at klage til Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme, som er godkendt af Forbrugerklagenævnet.

Indsendt af: Anonym 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

(1=dårligst, 10=bedst) Samlet karakter: 1.00