KATEGORIER

MENUSIDER ALFABETISK
F
 
  
Forside > Spil F

Spil F


A nledning af xxxxs fødselsdag
B enytter vi os af, at invitere yyyyyy
C hancen får du/I aldrig mere
D atoen er (dato og klokkeslet)
E fter velkomstdrinken findes der plads ved bordet
F esttøjet findes frem
G aragen/gulvet dækkes op til fest
H umøret helt i top
I ngen sure miner
Ja, der er ølstafet
K om og vær med
L ad bilen stå
M onrad og Rislund kommer desværre ikke
N atmad skal der til
O pera - nej tak
P uds danseskoene
Q uiz måske senere på aftenen
R adioen spiller under hele festen
S. U. Senest (datoen)
T errassen bliver " æ bal sal"
U ret ser vi bort fra denne aften
V ejret håber vi der bliver godt
W hisky måske til kaffen
X i kalenderen
Y mer gør godt i maven dagen efter
Z ebraer er der ingen af
Æ sler heller ingen - men
Ø l er der nok af
Å hh....det er ba’r dejli".

Med venlig hilsen
Navn
--

I dag er det (navn) fødselsdag,
hurra, hurra, hurra,
han sikkert sig en gave får,
som han har ønsket sig i år,
med dejlig chokolade og kager til.

Hvor smiler han, hvor er han glad,
hurra, hurra, hurra,
men denne dag er også rar,
og hjemme venter mor og far,
med dejlig chokolade og kager til.

Og når han hjem fra skole går,
hurra, hurra, hurra,
så skal han hjem og holde fest,
og dem, som kommer med som gæst,
får dejlig chokolade og kager til.

Til sidst vi råber højt hurra,
hurra, hurra, hurra,
gid (navn) længe leve må,
og sine ønsker opfyldt få,
med dejlig chokolade og kager til.

Tjek på pas, hvis i skal ud og rejse.

Ægteskabserklæring

Bestil fotograf til bryllupsbilleder

Find transport til og fra kirken

Bestil Frisør, makeup, negle

Find vielses ringe og Indgraver vielsesringe

Solarie

Lær om traditionerne

Bestil brudebuket og knaphulsblomst

Skrive ønskeliste

Skrive gæsteliste

Frimærker til invitationer

Invitationer

Gå skoene til

Øv brudevalsen

Find pasning til mindre børn, find evt barnepige til festen

Fastelavn, er en fest, der ligger på grænsen mellem vinteren og foråret. At fejre det sejrende forår har man gjort længe for kristendommens tid. Romerne gjorde det, og de gamle egyptere, når Nilen gik over sin bredder og livets og årets cyklus startede forfra. Fastelavnssøndag falder 49 dage før påskesøndag. Ordet fastelavn hænger sammen med den faste, der fulgte efter. En faste som man har praktiseret i alle de kristne samfund. Dog står den i dag stærkere hos de ortodokse og katolske kristne end hos de lutherske, omend vi også har fasten som et led i kirkelivet. Når det er faste, skal man ikke spise kød, men gerne fisk. Fasten varer 40 dage.

Prisen for at leje et festtelt kan variere meget afhængig at kvalitet, størrelse og festtelt firma. Undersøg derfor flere forskellige festtelt firmaer og sammenlign priser.

Før du oversøger festtelt firma så vær sikker på hvilke størrelse felttelt du har brug for, så du nemt kan sammenligne priserne.

2 cl gin
5 cl rød sodavand
5 cl appelsin juice
Isterninger

Bland ingredienserne og server drinken.

Hvis du mangler nogle madopskrifter så kan du finde dem på opskrifter.favoritlinks.dk.

I Danmark har vi kun få regler ved brug af dannebrog ? nogle nedfældet i bekendtgørelser ? andre er kutume som ?respekt for Dannebrog?

[b]Dannebrog:[/b]

* Dannebrogs størrelse skal afpasses flagstangen: Højden på flaget skal være 1/5 af flagstangens højde, såfremt stangen står frit på jorden. Hvis stangen sidder på tag og væg må flagets størrelse bero på et skøn. På skråtstillede stænger kan en tommelfingerregel være, at flaghøjden er ca. 1/3 af stangens længde.


* Flaget hejses kl. 8:00 og hales ved solnedgang. På dage, hvor solen står op efter kl. 8.00, hejses flaget først ved solopgang. Flaget må aldrig været hejst efter solnedgang, medmindre det ved særlige festlige lejligheder er belyst. Flager man efter mørkets frembrud, siger man, at man flager for "Fanden".

* Flag hejses og hales langsomt. Vær opmærksom på, at få flaget helt til tops.

* Et flag bør ikke røre jorden.

* Personer i nærheden af flaget, bør under hejsning og nedhaling have front mod flaget.

* En flagstang bør ikke stå tom. Er flaget ikke hejst sættes en Dannebrogsvimpel, der altid kan være oppe. Man kan også anvende en Dannebrogsstander, der er kortere og bredere end en almindelig vimpel.

* Bruges Dannebrog til dekoration på f.eks. en væg skal de kvadratiske felter vende opad.

* Anvendes Dannebrog på en kiste skal de kvadratiske felter ligge over kistens hovedende.

* Dannebrog bør aldrig anvendes som dug, sengetæppe eller til lignende formål.

[b]Flagning på halv stang:[/b]
Når man flager på halv stang skal flaget først hejses helt til tops, hvor det forbliver i nogle få sekunder. Herefter hales det ned indtil flagets underkant befinder sig ud for stangens midte.
Ved begravelser sættes flaget på halv stang fra solopgang og hejses på hel stang, når begravelsen er overstået. Det forbliver på hel stang til solnedgang.

[b]Flagning med udenlandske flag:[/b]
Man har lov til at flage med de nordiske landes flag, med EU flaget og med FN flaget uden særlig tilladelse fra politiet. Men Dannebrog skal altid hejses ved siden af eller på samme stang.
Ønsker man ved udenlandske besøg, at flage med andre landes flag, skal man have en tilladelse fra den lokale politimyndighed. Man skal i reglen sørge for tilladelse fra gang til gang. Dannebrog skal altid have førstepladsen, hvilket som hovedregel vil sige på stangen længst til venstre eller i midten. Man kan også hejse Dannebrog på den højeste stang eller på "bedste" stang set fra tilskuerens plads f.eks. nærmest indgangen. Dannebrog skal altid hejses før de andre flag og hales til sidst.
De øvrige landes flag skal sættes i alfabetisk rækkefølge efter landes navn på fransk, startende fra venstre. D.v.s. at det tyske flag (Allemagne) og det østrigske (Autriche) skal være længere til venstre end f.eks. det svenske. Hvis Dannebrog er placeret i midten placeres først til venstre herfor og derefter til højre og så fremdeles: E C A Dannebrog B D F.

[b]Splitflag:[/b]
Splitflaget er forbeholdt kongehuset, militæret, staten og offentlige myndigheder. Derudover har nogle kongelige priviligerede kroer, samt få andre private virksomheder, som ØK og Carlsberg fået særlig tilladelse til at flage med splitflaget.

Du skal bruge en frisbee og et rimeligt stort område - f.eks. en park. Lav en bane bestående af x antal "huller". Hullet i frisbee golf kan for eksempel være et lagen, der er hængt op i et træ. Det gælder nu om at ramme dette lagen med frisbeen. Selvfølgelig ved at bruge færrest mulige kast. Fastlæg sværhedsgraden for hvert hul: Hvor mange kast bør være normalen? På denne måde kategoriserer du hver strækning sam et "par 3 hul","par 4 hul" osv. Lav scorekort og brug iøvrigt reglerne fra golf. Eller lav dine egne. Spil eventuelt også med handicap, hvis der er stor forskel på deltagernes talenter.

Fyrværkeri er afbrænding af kemiske forbindelser med henblik på at skabe forskellige lydeffekter (fx heksehyl, kinesere og kanonslag), lyseffekter (fx fontæner, sole og raketter) eller røg (røgbomber).

Fyrværkeri består hovedsageligt af et rør, der er rullet af pap, indeholdende en kemisk blanding, kaldet en sats (benævnes ofte som "krudt").

En lunte (stupin) er sat på fyrværkeriet, for at få en forsinkelse af effekten.
 


 Du er her: - Festportal.dk Alt om fester - Alle de bedste onlinespil - En side om det at feste 
| |