KATEGORIER

MENUSIDER ALFABETISK
G
 
  
Forside > Spil G

Spil G


For alle uden uniform betyder galla, kjolesæt, også kaldet kjole og hvidt (eller pingvintøj).
Hvis der er tale om et aftenarrangement kan der også anvendes smoking eller Nationaldragt

Det er en god skik og brug, at man medbringer en gave, første gang man er gæst i et hjem. Traditionelle værtsgaver er årgangsvin til herrerne og champane til damer, gerne lyserød. En værtsgave må aldrig gives videre. Man skåler altid med glasset i høje hånd og man holder på dets stilk. Man løfter glasset til tredje skjorteknap og nikker rundt. Derefter drikker man, nikker en gang mere og stiller glasset. Man holder ikke tale ved et større selskab, hvis man ikke er forberedt. Ved større fester skal man huske at melde sin tale til toastmsteren. Er man mere end otte mennesker til et selskab, rejser man sig og går bag stolen og taler. Er man otte eller færre må taleren gerne blive siddende. Ingen rejser sig fra bordet, før værten eller værtinden har sagt velbekomme. Hvis der er musik, så danser bordherren den første dans med sin borddame. Skriv gerne et takkebrev efter nogle dage i hånden. Gå altid ud af lokalet, hvis du skal tale i mobiltelefonen, så du ikke generer andre. Og hav altid telefonen slukket, når du sidder ved bordet.

Her er en række gode råd, hvis du vælge at leje et festtelt. [b]Spar penge ved selv at sætte det op[/b] Du kan normalt få festtelt udlejeren til at stå for opsætning, men der kan være mange penge at spare, hvis du selv vælger at sætte festteltet op. [b]Indhent flere tilbud[/b] Hvis du har tænkt dig at leje et festtelt, så indhent tilbud fra 2-3 forskellige firmaer som tilbyder teltudlejning og festtelte, der kan være stor forskel på priserne, så der kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste. Sørg dog for at priserne kan sammenlignes. Der er nemlig også stor forskel på kvaliteten af festtelte. [b]Fejl ved festteltet[/b] Hvis du lejer et felttelt og opdager fejl ved festteltet, så sørg for at gøre opmærksom på det inden festen går igang, og sørg for at dokumentationen er i orden, f.eks. ved email og billed til udlejer af festtelte, eller risikere du at dit depositum bliver taget. [b]Læs lejekontrakten grundigt[/b] Sørg for at læse lejekontrakten grundigt, så du kender alle vilkår. Hvad sker der hvis det kommer skader på teltet?. Hvornår skal det være afleveret? osv. [b]Få aftaler på skrift[/b] Sørg for at alle aftalre bliver skrevet ned, det kan være svært at bevise en mundtlig aftale. Der kan f.eks. være at evt. fejl, der allerede er på teltet eller særlige aftaler om senere aflevering af festteltet.

Gode råd om bryllupskagen Udskriv E-mail
Hvor kan bryllupskage serveres? En bryllupskage kan serveres på forskellige tidspunkter på bryllupsdagen. Det er også muligt at lave kage selv og dermed spare masser af penge.

Reception: Det kan være som festlig receptionskage, hvor bryllupskagen typisk serveres om eftermiddagen mellem vielsen og festen.

Dessert: Bryllupskagen kan også serveres som dessert og en del af bryllupsmenuen med creme, frisk frugt eller sirup som tilbehør.

Aften/midnat: Kagen kan serveres om aftenen umiddelbart før midnat og gerne i forbindelse med brudevalsen. Det var sådan kronprinsparret valgte at gøre det til deres royale bryllup.

Når man skal affyre fyrværkeri, så er der nogle gode råd, som man bør følge. 1) Affyr raketter fra et lodret rør eller fra en flaske, der står fast i jorden. 2) Hold aldrig antændt fyrværkeri i hånden. 3) Brug beskyttelsesbriller også dem der kun kigger på. 4) Forsøg ikke at lave fyrværkeri selv ? det er livsfarligt. 5) Gå aldrig tilbage til en fuser. 6) Kast aldrig med fyrværkeri. 7) Tænd ikke fyrværkeri nærheden af brandbart materiale. 8) Hold kæledyr inden døre ? fyrværkeribrag kan skræmme dyrene.

Her en en række gode råd, hvis du skal ud og leje en limousine. [b]Bestil i god tid[/b] Du kan være sikker på at, hvis du kan bruge en limousine, på et tidspunkt, hvor andre en Danmark også bruge limousiner, f.eks. til studenterkørsel, bryllup osv., så er det en god ide at bestille i gode tid, for så er der helt sikker mangel på på limousiner. [b]Få en lejekontrakt[/b] Sørg for at få alt om skrift, så du ved præcist hvad der er indeholdt i aftalen, og hvad der ikke er med i aftalen. F.eks. hvor længe du har limousiner, hvad det koster, hvis du skal bruge den længere. [b]Krav og pris[/b] Du kan stort set få hvad du ønsker, hvis du vil betale for det. F.eks. minibar med champagne. Så overvej hvad du vil have, før du vælger. [b]Få flere tilbud[/b] Undsøg prisen flere steder, får du vælger, der kan være stor forskel på prisen.

Affyr raketter fra et lodret rør eller fra en flaske, der står fast i jorden.

Hold aldrig antændt fyrværkeri i hånden.

Brug beskyttelsesbriller også dem der kun kigger på.

Forsøg ikke at lave fyrværkeri selv ? det er livsfarligt.

Gå aldrig tilbage til en fuser.

Kast aldrig med fyrværkeri.

Tænd ikke fyrværkeri nærheden af brandbart materiale.

Hold kæledyr inden døre ? fyrværkeribrag kan skræmme dyrene.
Forår og sommer betyder altid bryllup og fest. Hvert år byder på en ny række flotte fester og glade mennesker til bryllupper. I dag vil vi gerne fokusere på bruden, for det er absolut hendes store dag. Vi giver derfor en række gode tips til bruden her.

Hav masser af tid
Morgenens program er altid presset og ting tager tid. Du skal i bad, have lagt makeup, sat hår, få kjolen på og meget meget mere. Når du programsætter dette, så hav masser af ekstra tid lagt ind i programmet. Det kan betyde at du skal ret tidligt op, men hellere stå tidligt op end at komme for sent til kirken. Eller værre endnu, ikke føle at håret eller makeup sidder som det skal.

Husk traditionerne
Som brud er der en række traditioner du skal følge. Du skal have noget gammelt, nyt, lånt og blåt på dig på dagen. Det nye er ikke svært, du har formentlig masser af nye smykker, tøj og sko. Det lånte kan være mere tricky for hvad vil du gerne have på som du har lånt af andre? Det gamle kan være dit eget, så her kan du overveje hvad der vil passe til. Det blå ses oftest i form af strømpebånd, som gæsterne gerne vil se senere.

Bliv kørt med stil
Når bruden skal fra hjem til kirke, så bør det gøres med stil. Der er flere og flere der benytter brudekørsel til dette. Det betyder typisk at der er lejet en veteranbil eller en åben bil, hvor brud og brudens far afhentes af chaufføren. Det giver ro til at fokusere på det der skal ske, frem for parkering og det at komme ind og ud af en lille personbil. Brudekørslen bruges mere og mere, og når nu brudens far får lov at køre med, så kan han jo passende selv betale

Efter at have været gift i i 50 år, så fejrer man guldbryllup. Guldbryllupsdagen arrangeres normalt af parrets familie eller venner. Om morgenen placeres en æresport foran hoveddøren ved parrets hjem. Æresporten er opbygget af et træskellet som er pyntet med blomster, grønne blade, flag. Æresporten indeholder også et skjold med brudeparrets navne. Gæsterne møder op ved æresporten om morgenen. Guldbryllup starter kl 8 eller 9. Herefter vækkes brudeparret ved at der synges et par sange. Det er som regel et par vers af I Østen Stiger Solen Op og Det er så Yndigt At Følges Ad. traditionelt engangerer man et par musikere til at spille til. Når sangene er sunget inviteres gæsterne indenfor hos brudeparret. Efter gæsterne har fået lidt morgenmad spiller musikerne et par numre. Et vigtigt punkt på programmet er brudevalsen hvor brudeparret gerne skal vise et par dansetrin.
 


 Du er her: - Festportal.dk Alt om fester - Alle de bedste onlinespil - En side om det at feste 
| |