KATEGORIER

MENUSIDER ALFABETISK
P
 
  
Forside > Spil P

Spil P


Ved nytårstid bliver en masse ødelagte postkasser. Det er ærgeligt at få sin postkasse ødelagt, fordi nogle synes at man denne ene dag godt må begå hærværk på andres ejendom. Her er nogle ting du som husejer kan gøre for at beskytte postkassen. 1. Det bedste er at pille postkassen ned dagen før nytårsaften. 2. Er det ikke frostvejr så sæt en skål med vand ind i postkassen. 3. Kom en sort plastic sæk omkring hele postkassen og gør denne godt fast med tape eller bånd. 4. Bloker brevindkastet, mange postkasser kan fåes med en låseanordning, så indkastet kan aflåses med f.eks et søm i indkastet. 5. Tag lågen ud af postkassen, på mange postkasser sidder lågen fast med en gennemgående tråd, denne kan mange gange fjernes ved at trække lidt op på midten af denne når lågen er åben, dette gør at lågen kan demonteres, kan lågen ikke demonteres så lad lågen stå åben.

5 cl hvid rom
10 cl ananasjuice
5 cl kokosmælk
Knuste isterninger

Ingredienserne shakes og drinken serveres.

En polterabend er en sammensætning af de to germanske ord poltern og abend, der betyder henholdsvis "buldre, brage, larme" og "aftentide".

Med tiden er polterabend blevet en begivenhed, hvor man fejrer et brudepar ca. en uge eller to før deres bryllup for at ønske dem held og lykke i deres nye tilværelse eller for nogens vedkommende give dem et vink med en vognstang om alt det sjove, de nu snart går glip af.

Først fra ca. 1980 er det også i Danmark blevet til en fast tradition at holde Polterabend.

Vennerne aftaler indbyrdes terminen og gennem mund til mund metoden spredes indbydelsen til alle som har lyst til at deltage. Mange forsmåede tilbedere benytter denne lejlighed til at lægge en billet ind på en tidligere kæreste... Festen kan også betragtes som en uofficiel modsætning til brylluppet, hvor alt helst skal gå i vasken og være det rene ragnarok (brudgommen skal straffes/bukkes ved korporlig afstraffelse).

Vennerne kan også kidnappe brudeparret (normalt pigerne/bruden og drengene/gommen) hver for sig rundt til for pigernes vedkommende hampre og utaknemlige aktiviteter såsom obligatorisk blomsterbinding, fingermaling og tur på hesteryg.
 


 Du er her: - Festportal.dk Alt om fester - Alle de bedste onlinespil - En side om det at feste 
| |