KATEGORIER

MENUSIDER ALFABETISK
S
 
  
Forside > Spil S

Spil S


Efter 25 års ægteskab fejres sølvbryllup.

En stor fest der ofte markerer en stor ændring i ægteskabet, der fra at have været centreret om børn og deres opvækst, nu går over i en ny livsperiode hvor ægtefællerne mere kan tænke på sig selv.

Familie eller venner arrangerer morgenbord, evt. indledt med hornmusik og sang. Dette er normalt en tirsdag morgen (i skudår onsdag morgen) da de fleste bryllupper foregår lørdag.

Smoking er selskabstøjet for herrer til festmiddage og aftenselskaber.
Jakken er med silkerevers og sort eller dybblå, med bukser i samme farve, og sort butterfly.
Smokingskjorten er hvid med skjulte knapper og manchetknapper til ærmerne. Der kan vælges almindelig skjorteflip eller knækflip.
En smokingjakke kan også være hvid, med hvide eller sorte bukser.

Kort eller lang selskabskjole for damer.

En god gammel klassiker! Stil to rækker stole op med ryggen mod hinanden. Der skal være lige så mange stole, som der er deltagere. En hjælper tænder for musikken, og alle skal rejse sig og gå rundt om stolerækken. Hjælperen fjerner en stol.
Når musikken standser, skal alle deltagere sætte sig på en stol. Den der ikke finder noget at sidde på, går ud af legen. Man fortsætter, til der kun er to deltagere og en stol.

Den, der får pladsen når musikken stopper, har vundet.

Sumobrydning kan være en sjov aktivitet. 2 Person får hver en dragt på, der gør at man bliver stor som en sumobryder. På jordet bliver afmærket en ring. Det gælder så om at få skubbet sin modstanden ud af ringen. Det kan være en rigtig sjov aktivitet fordi dragten får personerne til at virke meget klodset. Der en mange er udlejer udstyret , der en nødvendigt til at lave sumobrydning til festen. Mange bruger det også til polterabend. Kan f.eks. bruger i forbindelse med: Polterabend, firmafest, julefrokost, tøsefest eller herretur, svendegilde og fødselsdage m.v.

Svæveflyvning kan være en god ide til en polterabend, hvis den kommende brudgom skal have en speciel oplevelse. En tur i svævefly er en fantastisk oplevelse. Et Svævefly har ingen motor og brudgommen kan derfor få en stille oplevelse og nyde udsigten.
 


 Du er her: - Festportal.dk Alt om fester - Alle de bedste onlinespil - En side om det at feste 
| |