KATEGORIER

MENUSIDER ALFABETISK
T
 
  
Forside > Spil T

Spil T


[b]Den traditionelle talerække ved et bryllup er:[/b] 1. taler er værten. I "gamle dage" var det oftest brudens far, men i dag er brud og gom som regel selv værter. Der bydes velkommen, og toastmasteren præsenteres, hvis man har sådan en. 2. taler er brudens far. Hvis han ikke er til stede, er det i stedet brudens mor eller en anden nærtstående slægtning 3. taler er brudgommen 4. taler er forloveren 5. taler er brudgommens far 6. taler kan være bruden Herefter er ordet frit - normalt vælges talerækkefølgen efter, hvor tæt tilknytning taleren har til brudeparret. En tommelfingerregel siger "familien først", dernæst venner og bekendte. Ofte vil nogle af talerne være erstattet af sange eller andre indslag, og så gælder de samme "regler". [b]Den traditionelle talerække ved en konfirmation er:[/b] Konfirmanden eller en af forældrene byder velkommen og holder den første tale, og dernæst en fadder, hvis ?n af dem er til stede. Herefter kan enhver melde sig med en tale. Konfirmanden kan selv holde en tale til sidst og sige tak til sine forældre eller kan måske gøre det med en sang. Til sidst holdes tak-for-mad-talen af værtindens bordherre, og værtinden siger velbekomme. [b]Den traditionelle talerække ved en barnedåb er:[/b] Det er normalt, at barnets fader eller moder holder en takketale for fadderne, og at fadderne efterfølgende takker for tilliden

En tema fest er en fest der er holdt med et bestemt tema. Det kan f.eks. være et cowboy tema, hvor alle kommer i udklædning er har med cowboy?s at gøre. Lokalerne og maden skal også være i cowboy tema.

Hvis du er træt at almindelige fester, så er en temafest måske muligheden for dig. Temafester er ikke kun for børn. Voksne elsker også at lege udklædningsleg. Invitationerne, maden, aktiviteterne og evt. festgaverne, skal alle have noget at gøre med temaet. 70?er Diskofest Det er noget med trumpetbukser og en bluse med stor krave. Dekorer festen med diskokugler og plakater med populære sangere og skuespillere fra 70?erne. Sæt ultraviolet belysning op sammen med lava lamper. Du kan sætte en 70?er film på som Star Wars 70?erne handlede og glimmer og disko, og om at have det sjovt. Andre favorittemafester er; Hawaii fest, 50?er festen, pirat party, Hollywood tema, Disney prinsesser, Skønhed og spa, mystisk morder-tema, og filmfest. Der er masser af id?er til din temafest. Du kan også bare selv finde på et tema. Det vigtige er, at du, når du har valgt et tema, sørger for, alt hvad der omhandler festen, indgår i det tema. Glem ikke aktiviteter der omhandler temaet. En fest der er godt planlagt, er altid sjovere. En vellykket temafest kræver: Et godt tema Et velegnet lokale Flotte kulisser og relevant udsmykning Den rette musik, der passer til temaet Lækker mad, der passer til temaet Evt. en spændende invitation Der findes utallige tema muligheder: Middelalder, Vikinge, Western, Robinson, Pirat, 1001 Nat, Mexicansk, Gangster, Caribisk, Græsk, Fangerne På Fortet, Cirkus, Høst, Grease, Hippie, Robin Hood, Space, Horror, Tour de France, Dracula, Beach, Tivoli, Ridder, M.A.S.H., Galla, Harem, Titanic, James Bond.

2 cl tequila
1 stænk rød grenadine
Appelsinjuice

Hæld tequila og appelsinjuicen sammen.
Tilsæt tilsidst lidt grenadine indtil drinken ser festlig og indbydende ud.

Bruges til meget formelle sammenkomster, hvor herrerne ved ankomst til festen får udleveret et tilbordskort hvor navnet på aftenens borddamen står.
Når middagen starter finder herren sin borddame og følger hende til bords.

Ingredienser: 800 gram Torskefilet uden skind Salt Peber Sauce : 2 Æbler, renset vægt 300 gram Porre, renset vægt 2 fed Hvidløg 1 spsk. Olivenolie 2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 laurbærblade 1 tsk. Paprika * 3 tsk. Maizena majsstivelse 1 dl. Piskefløde 38% Salt Peber Persille, frisk Tilbehør: 7 dl. Vand 4 dl. Ris 1 tsk. Salt Fremgangsmåde: Sauce: skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet. Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog i 2 ? 3 minutter. Rør maizena mel ud i piskefløden og rør den i saucen. Kog saucen op, og smag til med salt og peber. Hæld saucen i et ovnfast fad. Fisk: Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm. og læg stykkerne ovenpå saucen. Stil fadet i en 220 grader forvarmet ovn i ca. 10 minutter. Når retten er færdig, drysses med persille ? og retten serveres med ris.
 


 Du er her: - Festportal.dk Alt om fester - Alle de bedste onlinespil - En side om det at feste 
| |