sommerfest
Arrangementer,  Forberedelser,  Inspiration

Gode råd til sommerfesten

Hvis du skal arrangere en hyggelig sommerfest, er der mange gode tips, som du kan gøre brug af. Herunder følger en række af dem, som du med fordel kan lade dig inspirere af, når du skal afholde årets sommerfest.

Sommeren er over os, og det betyder, at det er tid til at afholde årets sommerfester. Der er ikke meget, der er lige så hyggeligt som en sommerfest, hvor venner, familie og andre deltager. Det er både hyggeligt og forfriskende at kunne afholde festen udenfor, hvis vejret er til det.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du afholder den perfekte sommerfest, får du her en række gode tips, som du kan bruge til inspiration. Det er naturligvis helt op til dig selv, hvordan du vælger at arrangere din sommerfest – og husk, at der ikke er nogle faste regler.

Skal festen holdes udenfor?

Hvis vejret er til det, er det oplagt at holde festen udenfor. Det er dog ikke sikkert, at der er mulighed for at afholde festen udenfor, hvis det begynder at regne – medmindre du naturligvis lejer et partytelt, som folk kan søge læ i.

Du kan forhøre dig hos venner og familie, om de kender en, som du kan låne et telt af, eller du kan leje et, hvis ikke det er tilfældet. Det gode er, at I har et samlingssted, hvor hele familien kan mødes og hygge, i tilfælde af at det bliver regn.

Dresscode

Der er som regel ingen dresscode til en sommerfest, men hvis du vil gøre det ekstra sommer-agtigt, kan du med fordel skrive, at gæsterne skal tage blomstrede mønstre på deres tøj. Du kan eksempelvis vælge en af de mange smukke Margot kjoler, hvis du ønsker at skabe lidt sommerlig blikfang.

Herrerne kan med fordel iføre sig en hawaii-skjorte og et par shorts, så stemningen virkelig bliver sat. Det ender med at blive årets sommerfest, men husk på, at det kan gå hen og blive koldt i løbet af aftenen, hvorfor det er smart, hvis deltagerne også husker noget at varme sig med.

Mad og drikke

Det er nødvendigt, at der er mad og drikke til en fest, hvorfor du bør planlægge menuen i god tid. Det er naturligvis en god idé, hvis du sikrer, at det mad, der kommer på bordet, egner sig til begivenheden.

Siden du holder en sommerfest, er det oplagt at vælge noget mad, som kan grilles. Du kan eventuelt vælge helstegt pattegris eller noget andet, der smager lige så godt. Herudover kan du servere en god salat, som helt sikkert vil trække kegler.

Drikkelsen bør være drinks, øl og sodavand, hvis der er mindreårige deltagere – eller hvis nogle ønsker en kold forfriskning uden alkohol..

Kommentarer lukket til Gode råd til sommerfesten