4 ting du bør huske til festival i 2020
Arrangementer,  Festival

Festival: Disse 4 ting skal du huske at have med

Festivalsæsonen nærmer sig, og det er en god idé at forberede dig i god tid, så du er sikker på, at du får det hele med. Her får du 4 ting, du endelig ikke må glemme.

Danmark har en lang og stolt tradition for festivaler. Faktisk er vi blandt de lande i verden, der har flest festivaler pr. indbygger. Det betyder, at der er rig mulighed for at få dine festivaldrømme opfyldt til sommer.

Sommeren er lige for døren... Og sommer betyder festival-tid
Sommeren er lige for døren… Og sommer betyder festival-tid

Herunder får du en oversigt over 4 obligatoriske ting, du absolut skal huske at have med, hvis du vil have en god festivaloplevelse. Du kan også købe et festivalkit, hvis du vil have alt det nødvendige som en samlet pakke.

#1: Telt

Teltet giver sig selv. Det er obligatorisk at huske at få med, så du kan sove godt og trygt om natten – så du er klar til morgendagens strabadser. Det er vigtigt, at du investerer i et godt telt med en vandafvisende dug, så du ikke vågner op drivvåd, hvis det har regnet.

Overvej også, om du skal dele teltet med andre, da det kræver, at du har et stort telt. Der vil helt sikker være en, hvis telt går i stykker, og her er der mulighed for at være en gentleman eller -woman og tilbyde en plads hos dig.

#2: Drikkevarer

Husk rigeligt med drikkevarer. Det er dyrt at købe på selve festivalen, så du risikerer at blive ruineret, hvis du ikke provianterer hjemmefra. Afhængigt af, hvorhenne i landet du bor, kan det være en fordel at tage på grænsehandel i Tyskland.

Her vil der være mange penge at spare, hvis I køber ind til hele lejren på samme tid. Husk også at købe rigeligt med sodavand og vand, så der er noget at slukke tørsten med i løbet af dagen. Det er hverken sundt eller særligt smart udelukkende at indtage alkohol.

#3: Festivalstol

Festivalstolen er obligatorisk, og det er vigtigt, at du køber en af god kvalitet, som kan holde til at blive brugt på en festival. Lad være med at investere i dén, der er billigst, når du skal vælge din festivalstol. 

Det er en dum idé, for du risikerer, at den går i stykker halvvejs igennem festivalen, og så skal du alligevel til at købe en ny. Hvis du bruger lidt flere penge til at starte med på en god og holdbar stol, sparer du penge – og måske kan du tage den med på festival igen næste år.

#4: Kondomer

Kønssygdomme er ikke noget, man spøger med. På en festival tester de unge grænser af, og der er stor sandsynlighed for, at du kommer til at gøre det samme. Hvis du dyrker ubeskyttet sex, risikerer du at få en ubehagelig overraskelse med oven i købet.

Husk derfor rigeligt med kondomer, så du er sikker på, at du ikke løber tør. Vælg nogle i en indpakning, der kan holde til at være i pungen, så du altid kan have dem på dig, hvis nu du skulle være heldig at få succes.

Du kan købe mange ting på festivalpladsen hvis du har glemt det derhjemme. Men ikke alt. Vær' derfor forberedt
Du kan købe mange ting på festivalpladsen hvis du har glemt det derhjemme. Men ikke alt. Vær’ derfor godt forberedt inden du drager afsted til årets fest.